Promotie LIQUI MOLY!

La achizitionarea unor tipuri de ulei de motor Liqui Moly la bidon de 4L sau 5L primiti cadou 1L de ulei din acelasi tip!

Érvényes: 2016.03.02 - 2018.12.31

Perioada promotionala: Din data de 25.01.2016 pana la retragere, sau in limita stocului de cadouri disponibil. Detalii promotie: La promotie poate participa fiecare partener UNIX Auto care in perioada promotionala achizitioneaza un bidon de ulei, din codurile promotionale de 4L sau de 5L Liqui Moly, in afara de angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora. Promotia Liqui Moly se refera doar la codurile de produs semnalate cu “Promotie Liqui Moly”. Un partener UNIX Auto poate participa de mai multe ori la promotia Liqui Moly. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea uleiului. In cazul stornarii uleiului Liqui Moly achizitionat vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Imaginile prezentate au un caracter informativ! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!


Tovább az akciós cikkekhez >>
1/15

Akciók


WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép