MONROE - Lengéscsillapítók, spirálrugók, futóműalkatrészek

MONROE
Márka név: MONROE
Származás: Belgium
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Lengéscsillapítók, spirálrugók, futóműalkatrészek
Leírás: "Úton tart…"

Gondolta volna, hogy az egyik legismertebb lengéscsillapító gyártó karrierje kerékpumpa készítéssel kezdődött?

Az 1910-es években a híres Ford T modellhez szállította a nélkülözhetetlen kerékpumpákat. A cég nagy hangsúlyt fektetett az újításokra. A Monroe 1929-ben kifejlesztette az első két-utas lengéscsillapítót, mely egy csapásra világszerte ismerté tette a márkát.

Általános tévedés, hogy a lengéscsillapító a kényelmet szolgálja. Elsődleges feladata a kerekek folyamatos úton tartása, az irányíthatóság biztosítása akár extrém körülmények között is. Ezért a megbízható lengéscsillapító elengedhetetlen a biztonságos és balesetmentes közlekedésben. A Monroe, lengéscsillapítóival ezt a biztonságérzetet garantálja.

A lengéscsillapítóknál megszokott prémium minőséggel találkozhatunk a Monroe futómű alkatrészeinél is. Napjainkban egyre nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az járművek futóművei az egyre nagyobb teljesítményű autók, valamint a nem megfelelő minőségű utak miatt. Ezért a Monroe termékeinél elsődleges szempont volt a legmagasabb anyagminőség, valamint azok precíz megmunkálása a legmostohább körülményekre méretezve.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép