DT SPARE PARTS - Teherautó alkatrészek

DT SPARE PARTS
Márka név: DT SPARE PARTS
Származás: Germany
Minőség: Normál minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Teherautó alkatrészek
Leírás: "Diesel Technic Minőség"

A német Diesel Technic neve az évek folyamán a megbízhatóság szinonimájává vált, melynek köszönhetően piacvezető lett az utángyártott tehergépjármű alkatrészek piacán.

A pozíciója megőrzését segíti, hogy élen jár az új technológiák alkalmazásában, hogy így biztosítsa vevőinek a legjobb és legmodernebb utángyártott megoldásokat. Több, mint30.000 cikkszámmal lefedi a teherautó, vontató, és busz alkatrészek piacának túlnyomó részét. A hajtáslánctól kezdve a felfüggesztésen át egészen a karosszériaelemekig, minden főbb elem megtalálható a kínálatában. A széleskörű termékpalettája már most alternatíváját kínálja több millió más alkatrésznek, ugyanakkor továbbra is folyamatosan a bővít és fejleszt a cég. Megoldásokat kínál a tehergépjármű piacot meghatározó olyan nagy márkákhoz, mint a DAF, Scania, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Setra, Renault, Volvo.

A cég 1972-es indulása óta védjegye a garantált minőség. A Diesel Technic, bizonyítandó termékei strapabíróságát, alkatrészszállítóként rendszeresen képviseli magát a Dakar Rallyn is.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép